Arsenal vidare i FA-cupen efter 5-0-kross av Southampton!

Theo Walcott, Danny Welbeck v Southampton
3 mål Theo Walcott!

Arsenals stjärnor åkte till St Marys Stadium för att möta Southampton i FA-cupens femte runda.

Arsene Wengér som fick se matchen från läktaren efter sin utvisning mot Burnley senast hade snickrat ihop denna elva: Ospina i mål, backar: Bellerin, Mustafi, Holding och Gibbs. Mittfältare: Maitland-Niles, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Reine Adelaide och anfallsduo Perez och Welbeck.

Första halvlek.

Arsenal fick verkligen bästa möjliga start. Efter blott femton minuter lobbar Danny Welbeck mycket vackert in 1-0-målet ribba in!

Sedan fortsätter det bara i samma stil. 2-0 fixar Danny Welbeck med en cool tunnel på målvakten.

3-0 slår Theo Walcott in vilket också blir halvtidssiffrorna.

Hetaste målchansen för hemmalaget har Shane Long men hans fina avslut räddas klockrent av David Ospina.

Andra halvlek.

Arsenal bjuder på målshow även i akt två.

4-0 gör Theo Walcott väldigt kyligt och han avslutar en toppenbra insats med att placera in 5-0 på ett tillslag efter en magnifik framspelning av inhoppande skyttekungen Alexis Sanchez.

Arsenal-spelarna gör en perfekt insats från start till mål och vinner fullt rättvist sett över 92 minuter.

Southampton försöker nog men det var trötta ben på många håll efter onsdagens batalj mot Liverpool liksom!

Arsenal är nu klara för rond 5 av FA-cupen och lottningen sker på måndag. Spännande!