Arsenal hämtade upp 0-3 till 3-3 borta mot Bournmouth och hakar på i toppfyrafajten !

I världens bästa liga kan allt hända.
Olivier Giroud v Bournemouth
Målskytt för 3 matchen i rad : Olivier Giroud !

Det visades åter igen igår när Bournmouth tog emot Arsenal på hemmaplan.

Mesut Özil var fortfarande sjuk och missade andra matchen i rad.

Och Bournmouth fick klara sig utan sin playmaker och stjärna Jack Wilshere som ju inte får spela mot den klubb som äger honom.

Första halvlek.

Efter 16 minuter bjöd hemmalaget på ett riktigt vackert mål.

Daniels snurrade upp Bellerin på sjätte bänkraden innan han kyligt placerade in ledningsmålet fram till 1-0.

Tre minuter senare fick Bournmouth straff när Xhaka rev ner sin motståndare.

Fram klev Wilson och dundrade in tvåan, Cech chansade åt fel håll !

Andra halvlek.

Bournmouth fortsatte lira en fartfylld och offensiv fotboll och 3-0 kom efter ett snyggt klass-avslut från Fraser.

Bellerin kunde kanske fått frispark i samband med det målet för en knuff men spanjoren borde kunnat stå emot bättre där också.

När klockan tickat upp på sjuttio fixade Alexis reduceringen på nick efter en grym framspelning med pannan från Giroud.

Fem minuter senare slog Perez till på volley ,ett riktigt drömmål och nu var bortalaget på g tillbaka
in i matchen på allvar.

Bournmouth fick en tuff utvisning mot sig med bara minuter kvar och det skulle bli kostsamt.

På stopptid i 92 minuten slog han till igen: Giroud.

Med en bestämd nick stolpe in fixade fransmannen en livsviktig poäng för Arsenal i topp-fyra-fajten !

Arsenal-spelarna visade både karaktär och vilja som hämtade upp 0-3 på bortaplan mot ett Bournmouth som gjorde en av säsongens bästa matcher inför sina stolta hemmafans .

Galen match, sex härliga mål, vidöppna försvar och kul fotboll får sammanfatta denna match i en mening.

Nu väntar äntligen några dagars vila innan FA-cupen drar igång till helgen !