Arsenal upp i serieledning i alla fall fram tills imorgon då City spelar !

Arsenal fortsätter sin fina form.

Visserligen blev det "bara" 0-0 hemma mot Middlesbrough i eftermiddag men det var ändå en poäng som räckte till serieledning !

Supertrion Özil-Alexis-Iwobi skapade en hel del chanser framåt men det gjorde faktiskt gästerna också, oroväckande många. Ramirez hade en stenhård frispark i ribban och Traore brände ett friläge plus några andra heta lägen.

Tur då att världens bästa Petr Cech glänste i mål och stod för flera matchavgörande räddningar.

I sista minuten blev kapten Laurent Koscielny räddade ängel med en perfekt tajmad glidtackling när Alvaro Negredo var på väg att få ett friläge.

Middlesbroughs målvakt Victor Valdés förtjänar också högsta betyg för en toppenbra match alla 93 minuterna.

Och på stopptid hade Mesut Özil en boll i mål men domaren blåste för offside.

Så matchen slutade med delad poäng och två ganska nöjda lag ändå.

20 poäng och 19-9 i målskillnad Arsenal har öppnat denna säsong BRILJANT.

Arsenal är nu uppe i fantastiska 12 matcher i rad utan förlust ( Premier League , CL och ligacupen inräknat ).

Ett City ur form möter Southampton hemma imorgon men söndagens hetaste match är utan tvekan Chelsea vs Manchester United .

Årets upplaga av Premier League känns jämnare än på länge. Arsenal, Liverpool och City har ju inlett säsongen strålande meden jättar som Manchester U och Chelsea kan så mycket bättre.

Detta kanske kan vara Arsenals år och jag hoppas verkligen det blir så också.