Efter ett två veckor långt landslagsuppehåll var det äntligen dags för Premier League-fotboll igen.

Och Arsenal fortsätter att visa toppform. Hemmamatch mot Swansea väntade och vilken målfest det skulle bli .

Mesut Özil fyllde år och firade det på bästa möjliga sätt.

Nu till själva matchen.

Efter 26 minuter bjöd trion Alexis, Walcott och Bellerin på one-toutch-fotboll vilket gav 1-0 ! Så VACKERT.

När klockan tickat upp på 33 slog Cazorla hörnan och mitt i straffområdet fick Walcott både tid och utrymme att ta ner bollen och placera in 2-0 bakom en hjälplös Fabianski.

Precis innan pausvilan drällde Granit Xhaka med bollen på helt fel ställe och Gylfi Sigurdsson slog till med ett klassmål vilket gav halvtids-siffrorna 2-1 till Arsenal FC.

Andra halvlek blev även den underhållande. Alexis slog en hög lyra och Özil drog till på helvolley pang 3-1 och det målet var absolut toppklass rakt igenom efter 57 minuters spel.

Men Swansea skulle göra nerv av det hela. Inhopparen Gonzalez fixade reduceringen efter att Barrow snurrat upp Monreal på läktaren.

Sedan drog Xhaka ner Barrow fult och fick ett välförtjänt rött kort.
Detta tände så klart svanarna från Wales som tryckte på och skapade nog med chanser att kvittera.

Men Cech stod för flera avgörande räddningar och Arsenal vann till slut med tajta 3-2 trots tio man sista tjugo plus stopptid!

Man of the match: Theo Walcott. Två mål blev det för 27-åringen och det fanns bud på fler dessutom .
Matchens mål: Mesut Özils känsliga volley som gav tre poäng och delad serieledning med City.

Plus även till Swansea som gjorde en grym match och en extra guldstjärna till Sigurdsson, Barrow och Fabianski.