Team celebrate v Burnley
Arsenal bara fortsätter att vinna!

Arsenal fortsätter visa fin form både i Premier League och i Champions League.

Men gårdagens ligamatch borta mot Burnley på Turf Moor blev en riktig nagelbitare.

Det stod 0-0 efter första halvlek och när precis allting lutade åt ett kryss klev Laurent Koscielny fram i 93 minuten och styrde in segermålet efter ett misslyckat skott från Alex Oxlade-Chamberlain efter Alexis Sanchez-hörna.

Men reprisen visar tydligt att Arsenals kapten gör mål med handen. Så nog borde domaren dömt bort det utan tvekan. Där hade Arsenal verkligen maxflyt !

1-0-vinst blev det till slut för Wengérs pojkar som därmed inkasserade femte raka segern ! TOPPEN.

Men rookie-gänget Burnley visade prov på hur bra dom kan vara i vissa matcher och framförallt på hemmaplan. 2-0-segern i omgång 2 mot Liverpool tyder på att Burnley är i högsta ligan för att stanna.

Nu klättrar Arsenal förbi både United och Liverpool i tabellen och parkerar för tillfället på en bronsplats med 16 poäng blott en poäng bakom Tottenham och två poäng bakom City.

Efter helgens matcher tar världens bästa liga uppehåll på grund av landslagsspel men är tillbaka om två veckor igen.