Allt går Arsenals väg just nu!

Arsenal fortsätter gå som tåget i Premier League.

Fyra raka segrar hade det blivit innan eftermiddagens svåra bortamatch mot Swansea City.

Ett lag som Arsenal haft förtvivlat svårt att vinna mot dom senaste säsongerna.

Med den digra skadelistan så matchade Wengér denna elva. Cech i mål, backar: Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, på mitten: Coquelin, Cazorla, Özil, Alexis, Campbell och längst fram den väldige Giroud.

Swansea ställde upp så här: Fabianski i mål, backar: Taylor, Naughton, Williams, Fernandez, Sigurdsson, Ki, Montero, Ayew, Shelvey, Gomis.

Första halvlek.
 Swansea inledde helt klart bäst . Gomis rann igenom fri från halva planen efter 22 minuter men en blixtsnabb max-löpning på 50 meter av Bellerin räddade ett givet hemmamål, vilken prestation!

Framåt hotade Joel Campbell och Olivier Giroud för Arsenal i en annars ganska chansfattig halvlek. 0-0-läge efter första 45 minuter.

Andra halvlek.
 Efter blott 49 minuter slår Özil hörnan som Giroud vackert nickar in fram till 1-0.

Fernadez är sedan väldigt nära en kvittering men Cech får god hjälp av en fantastiskt brytning av Koscielny.

I matchminut 67 placerar Koscielny snyggt in 2-0-målet efter en lite tuff men ändå schysst duell med Swansea-keepern Fabianski.

Och i matchminut 73 står pigge Joel Campbell för en fin prestation och stänger matchen med sitt grymma 3-0-mål!

Tre poäng, idel snygga mål, delad serieledning med City, det är underbart att vara Arsenal-supporter just nu!