Segertåget fortsätter för Arsenal FC!

Arsenal-glädje!

Premier League är inne på slutspurten. Och det är tajt både i toppen och botten, spännande!

Arsenal har prickat in toppformen i helt rätt läge. 5 raka i ligan och seger senast mot hemmastarka Monaco i CL (även om det inte riktigt räckte hela vägen).

På lördagen väntade en tuff bortamatch mot Newcastle . Utan en sjuk Mesut Özil!

Nåja, det skulle ju visa sig gått rätt bra ändå.

Ett påpassligt mål av Giroud gav 1-0 efter en smart Cazorla-frispark efter blott 24 minuter och blott tre minuter senare var det dags igen. Cazorla slår hörnan som Giroud kraftfullt nickar in fram till 2-0 Arsenal, härligt!

I andra halvlek får Newcastle in ett tidigt reduceringsmål genom duktige Sissoko.
Och hemmalaget pressar på hela halvleken och skapar också flera fina lägen men utan utdelning.
En blandning av: flyt, en grym insats av Ospina och Newcastles oskärpa framför mål gör att Arsenal kan åka hem till London med tre sköna poäng och fortsatt bronsplats i tabellen!

Nu väntar ett landslagsbreak innan Liverpool hemma väntar på påskafton.
Tuff match helt klart men finns alltid en chans i fotboll!
Het, hetare, hetast: Giroud!