Fjärde raka segern för ett Arsenal som befäster sin tredjeplats i tabellen!

Alexis: målskytt igen och vilket solomål det var!

Sista vecko-omgången för säsongen väntade. QPR-Arsenal på Loftus Road . Ett hemmalag som visserligen ligger långt ner i tabellen men som tagit 19 av 22 poäng på Loftus Road!

Nu till min matchrapport. Jag såg hela första halvlek och kanske sista tjugofem i andra halvlek.

Elvorna kommer nedan.

Green,  Onuoha, Caulker, Furlong, Yun, Henry, Cordeiro, Phillips,  Hoilett, Austin (skyttekungen på 12 mål),
 Zamora.

Ospina, Bellerin, Gabriel, Mertesacker, Gibbs, Özil, Cazorla, Rosicky, Coquelin, Alexis,  Giroud.

Första halvlek. Chansfattigt kan sammanfatta första 45 rätt bra. QPR stod upp riktigt fint och var farliga i sitt kontringsspel. Och i luftrummet vann Zamora det mesta i luften mot Gabriel i Arsenals backlinje.
Charlie Austins hårda volley ven precis utanför stolpen, nära! För Arsenal kom Giroud närmast men han fick inte till avslutet som greppades lätt av en för dagens strålande Robert Green i QPR-kassen.
Halvlekens sista chans fick Santi Cazorla efter läckert one-toutch-spel med Giroud men spanjorens hårda volley räddades snyggt av duktige Robert Green. 0-0 löd paussiffrorna.

Andra halvlek. Arsenal imponerar verkligen i akt två. Laget skapar flera heta chanser och dominerar totalt. Men Green är grym i målet och räddar allt, rena väggen! Men när klockan tickat in på 64 minuter bjuder Arsenal på ett snyggt anfall och 1-0! Gibbs hittar Giroud i straffområdet och fransmannen styr in ledningsmålet, elegant. Fyra minuter senare hittar Gibbs Alexis och resten är en solo-show i teknik, styrka och snabbhet. Alexis vrider och vänder bort QPR-backarna innan han avslutar briljant, 2-0 !
QPR ser ruskigt trötta ut och Arsenal-spelarna gör lite som dom vill på planen. Efter 81 minuter reducerar Charlie Austin med ett distinkt skott i bortre hörnet, snyggt och spänningen i matchen har återvänt!
Det blir en nervös avslutning på derbyt men Arsenal håller undan efter 94 minuters fajt och tar fjärde raka segern i Premier League, riktigt starkt!

Plus: Alexis solomål, Ospinas reflexer , Ramseys inhopp och Rosickys andra halvlek. Även Bellerin, Gibbs, Mertesacker och resten av laget förtjänar massa beröm.
Minus: Gabriels skada!

Man of the match i QPR: Robert Green. Han var grym i målet och räddade nästintill allt.