Femte raka Premier League-segern för Arsenal som just nu är blott en poäng bakom tvåan City!

Man of the match: Giroud!
Efter FA-cup-segern senast var självförtroendet på topp hos Arsenal-spelarna inför derbyfajten hemma mot West Ham på lördagen.

Ett West Ham som började säsongen lysande men har det haft tyngre den senaste tiden med sex matcher utan vinst . Även om 1-1 mot Manchester U och 2-2 mot Spurs imponerar (där Hammers i bägge matcherna tappade segern på stopptid).

Nu till matchen. Där jag faktiskt vågade se alla  93 minuter, väldigt stolt! Visst flippade man ur ibland och sa en hel del välvalda ord i tv-soffan men det hör till. Men det är liksom bara mitt normaltillstånd under en Arsenal-match!

Här kommer elvorna med hemmalagets först.

Ospina, Chambers, Mertesacker , Koscielny, Monreal, Coquelin, Özil, Ramsey, Walcott, Alexis, Giroud.

Adrian, Collins, Kouyate, Cresswell, O'Brien, Downing, Noble, Song, Jarvis, Nolan, Sakho.

Första halvlek. Man kan lätt säga att Arsenal dominerade första 45. Laget hade över 70:procents bollinnehav och skapade också flera heta chanser. West Ham hotade dock på konringar och framförallt genom Jarvis snabba fötter.

Men det handlade mest om Arsenal och mycket om Adrians grymma räddningar.

Alexis fina nick plus skottförsök räddas av Adrian , Walcotts första friläge kommer redan efter två minuter, men engelsmannen dröjer med avslutet så Collins kan avstyra i sista stund, fint klack av Giroud som bygger upp läget för Arsenals nr 14, chans två för Theo och då får han i alla fall till ett avslut men bollen sitter rakt på Adrians fot, och chans tre kommer efter ett hårt skott av Özil och ännu en superbra räddning av Adrian men returen hamnar rakt framför fötterna på Walcott som dock avslutar högt över det öppna målet!

Men till slut i 46:e minuten efter vackert spel av Ramsey-Özil-Giroud smäller Giroud in en högerpärla stolpe in, och ett väldigt välförtjänt ledningsmål för Arsenal och 1-0!

Andra halvlek . West Ham börjar akt två klart bäst. Jarvis fortsätter glänsa och laget hotar också mest på fast situationer. Men det ger bara halvchanser. Ospina är vaken på dom skott som han får, Mertesacker ser stabil ut och Koscielny läser spelet briljant även Monreal förtjänar plus för sin insats. Chambers däremot blandar och ger. Vass framåt sämre bakåt.

Efter 81 minuter efter ett snabbt inkast av Chambers och lite one-toutch-fotboll av Giroud och Ramsey kommer 2-0 efter ett snyggt Ramsey-avslut och segern i hamn!

Trean kommer blott tre minuter senare, inhopparen Flamini rullar in 3-0-målet efter ännu en snyggt passnings-show av Arsenal med supertrion: Welbeck, Giroud och Cazorla i huvudrollerna.

90 plus 3: sluut!

Plus: Tre riktigt snygga mål signerat Giroud, Ramsey och Flamini, tre sköna poäng och fortsatt bronsplats i tabellen med häng på tvåan Man City (tack för det Burnley som skräll-vann på hemmaplan efter Boyds fina mål). Kul också att Ramsey fick 93 minuter och visade att formen är på g. Plus viktig speltid för Walcott som skapade mycket men måste helt klart slipa på sina avslut.

Minus: Chambers defensiva insats!

Matchens stjärna: Adrian: vilka sjuka räddningar!

Nu går vi all in på att fixa en CL-plats i ligan och ännu en FA-cup-framgång : Arsenal FC !

Tillbaka som målskytt: Ramsey!