Miraklet i Berlin!

VM-kval mellan Tyskland och Sverige på Olympia Stadion i Berlin.
Hamrén satsade defensivt med: Isaksson i mål, Olsson, Granqvist, Lustig och Safari som backar, mittfältare: Larsson, Holmén, Wernbloom,Elm och längst fram Elmander och Zlatan tog nr 10-rollen.
Tysklands elva såg ut såg ut så här: i mål. Neuer, backar: Boateng, Mertesacker, Badstuber,

Schweinsteiger, Kroos, Müller, Özil, Reus och på topp Klose.
Hemmastarka Tyskland började galet bra! Müller prickade stolpen efter bara en minut och tjugofem sekunder men i anfallet efter sköt Samuel Holmén tätt över ribban, nära för Sverige!
Dortmund-stjärnan Reus passade snyggt fram Klose som pangade in 1-0 efter bara sju minuter,
några minuter senare smörade Reus på nytt fram Miroslav Klose som sköt in tvåan.
Tyskland totalägde och när Arsenalspelaren Per Mertesacker gjorde 3-0 i 43:e minuten var ju matchen redan vunnen tyckte nog tyskarna. Än bättre såg det ju ut när Real Madrid-spelaren Mezut Özil ökade på till 4-0 direkt i andra halvlek. Men smarta byten skulle ge svensk kontakt. In med Kim Källström och Alexander Kacaniklic. I 61 min slog Kim Källström en super-pass som nådde Zlatan panna, mål och 1-4 nu. Bara en minut senare efter ännu ett perfekt inlägg av Källström så når bollen fram till Lustig som med en fin nedtagning och bra skott sätter 2-4 målet bakom Tysklands stjärnkeeper Neuer.
Sverige-tryck nu mot ett skärrat Tyskland.
Inhopparen Sana missar öppet mål och får skäll av Källström men en uppmuntrande klapp på huvudet av Zlatan som tröst.
75:e minuten nu och Kacaniklic slår bollen snett inåt bakåt mot Elmander och Johan slår kallt in 3-4 målet. Sverige tar över och fortsätter sin press, press, press!
Klockan tickar upp på 93 minuter, bara minuter kvar nu, Zlatan skjuter, skottet blockas, Zlatan vinner en nickduell och bollen dimper ner hos Rasmus Elm som volley-pangar in bollen i mål, 4-4 vilken grym comeback av Sverige! Domaren blåser av matchen och dom svenska spelarna firar vilt efter slutsignalen medans tyskarna bara ser helt borta ut.
Sverige reser sig vänder 0-4 till 4-4 och gör den svettigaste upphämtningen någonsin i svensk fotbolls historia!

Plus: Andra halvlek. Vilken insats av Sverige, vilken comeback! Snygga svenska mål alla fyra också.
Minus: Första halvlek. Tyskland lekte och svenskarna ska vara riktigt nöjda med bara 3-0 i baken.

Tysklands sluta-spela-attityd efter 4-0-målet straffade sig verkligen.