och Olympiakos satsade så här:
  Megyeri, Diakite, Manolas, Contreras, Holebas, Greco, Siovas, Fuster, Maniatis, Machado,Mitroglou.

Första halvlek nu.
Arsenal kom inte alls igång under första 45. Grekerna stod upp perfekt och stängde ytor.
Men sent i den 42 min byggde Cazorla, Podolski och Arteta upp när Gervinho stänkte in 1-0 målet snyggt! Blott två minuter senare straffades hemmalaget efter ett fint inlägg av Greco som starke
Mitroglou nickade in kvitteringen trots att både Koscielny och Vermaelen fanns på rätt ställe. 1-1 efter första halvlek kändes ganska rättvist.
Efter en hårtork av Bould kom Arsenal ut mer taggade till halvlek två.
Hemmalaget var nära mål direkt efter paus. Väggpass mellan Gibbs och Podolski och fina finter av Gervinho gav Cazorla drömläget i straffområdet men spanjoren missade grovt.
Arsenal behöll pressen och det skulle ge ett ledningsmål. Gervinho väggar med en motståndare i straffområdet, bollen når Podolski som trots att han är omringad av tre Olympiakos-spelare vänder om och pangar in bollen i mål. 2-1 Arsenal minut 56!
Med tjugo minuter kvar byter Bould in kvicke kontraktsvelande Theo Walcott och tunge Oliver Giroud. Matchen avgörs på stopptid. Vito Mannone slår en utspark, Giroud vinner en nickduell och Aaron Ramsey kommer fri i straffområdet och lobbar bollen över keepern, 3-1 Arsenal och Game Over för Olympiakos.
En skön trea för Arsenal som toppar sin grupp med maximala sex poäng och 5 gjorda mål och bara två insläppta.
Plus: Målen. Gervinho, Podolski och Ramsey avgör med lika viktiga som snygga mål. Jenkinson och Gibbs insatser!
Minus: Försvarsspelet.Duon Vermaelen och Koscielny kan inte spela ihop.