Grymma mål gav Arsenal segern mot West Ham!

Londonderby på Upton Park mellan West Ham och Arsenal.
Hemmalaget har inlett  säsongen lysande som nykomlingar med sina 11 poäng på 5 matcher.
  • Andy Carroll

Medans Wengér formerade sitt Arsenal med: Mannone i mål, backar: Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, mitten: Podolski till höger, Arteta, Ramsey,Cazorla centralt, Gervinho till vänster och längst fram Giroud.
    Nu till matchen. Arsenal inledde strongt och pressade West Ham inledningsvis.
    Giroud slog bollen tätt utanför stolpen efter inspel från Jenkinson efter 1 min och 25 sek,
    West Hams keeper Jussi hann precis ut och peta ut bollen till hörna.
    Det var en tempofylld match. Andy Carroll vann allt i luften och när en så duktig och fysisk spelare som Mertesacker får problem då förstår man hur tung och jobbig Andy Carroll är att möta! Efter Arsenaldominansen första 15 min tuggade sig hemmalaget in i matchen.
    West Hams nyförvärv Diamé snurrade upp både Jenkinson och Ramsey och stänkte in bollen i krysset, fram till 1-0 Hammers! Vilket mål! Minuten senare var sedan Carroll väldigt nära att nicka in tvåan på hörna då Arsenals backar helt glömde markera West Hams starke forward.
    Bortalaget avslutade halvleken bra i alla fall. Giroud byggde upp, sprang in i boxern och fick ett perfekt inspel från Podolski och vräkte in kvitteringen snyggt! 1-1 minut 41. Sista målläget fick Kevin Nolan då Andy Carroll nickat ner bollen i straffområdet, men West Ham kaptenen missade det superläget.  Likaläge efter första 45 kändes rätt rättvist.
    Andra halvlek nu. Den tempofyllda fotbollen fortsatte även i halvlek två. Gervinho fällde Mark Noble och blev varnad. Frisparken slogs in mot boxen och starke Carroll vann ännu en nickduell men bollen gick över. Rapp Arsenalkontringen minuter senare avslutade Gibbs med att slå ett riktigt dåligt inlägg, synd! Sen fick Gibbs lämna planen skada och in kom brassen André Santos.
    Efter 60 min kommer Theo Walcott in. Ut går en rätt osynlig Gervinho. Lagen byter chanser nu men Arsenal mest boll. Mannone dyker modigt ut och greppar bollen samtidigt som Waz Te kommer farande, Arsenalkeepern får en smäll mot huvudet men kan fortsätta värre går det föe Waz Te som måste bryta. Bortalaget trycket nu på för ett ledningsmål. Och får det i minut 77.
    Giroud hittar Walcott med en öppnade passning, engelsmannen rycker i från Collins och pangar in bollen lågt i ena hörnet, 2-1! Theo firade vilt med fansen efter sitt mål vilket leder till gult kort.
    West Ham skapar en riktigt skarpt läge att kvittera, men Kevin Nolan skjuter tätt över ribban från nära håll, där har Arsenal flyt! Matchen avgörs med ett riktigt drömmål. Walcott driver mot mål, och passar Cazorla varpå spanjoren siktar och smeker upp bollen högt i ena krysset, 3-1 Arsenal! Det var tufft, jämnt och skön stämning i en het derbymatch som Arsenal till slut vinner.
    Hatten av för Arsenal!Efter den sjunde omgången ligger Arsenal 7:a bara tre poäng från andraplatsen. Klättringen till toppen har just börjat!

Plus: Vilka mål! Kul att Giroud fick göra sitt första mål och dessutom spela fram till det andra. Matchens pärla var Santi Cazorlas skott!Andy Carroll vilken grym huvudspelare han är!
    Minus: Gibbs skada.