Perfekt start för Arsenal i Champions League.

Arsenal reste till Frankrike för inleda ännu en CL-säsong. Motståndare var: franska mästarna Montpellier.
Wengér ställde upp med:Mannone,Jenkinson,  Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Diaby,  Arteta, Cazorla
  och längst fram trion Gervinho, Giroud  och Podolski.Hemmalaget såg ut så här:Jourdren, Bocaly, Bedimo
Yanga-Mbiwa, Hilton, Mounier, Saihi, Estrada,  Belhanda, Cabella,  Camara.
Comebackande Abou Diaby inledde matchen med att sänka Estrada och få ett gult kort efter 20 sek.
Det fortsatte illa för Arsenal, med att Vermaelen klumpigt fällde Belhanda i eget straffområde och domaren blåste för straff efter bara 9 min. Belhanda klev själv fram och Pirlo-chippade in ledningsmålet för hemmalaget. Drömstart för CL-nykomlingarna!!!
Londonlaget reste sig dock snabbt. Lille spelgeniet Cazorla spelar fram Giroud som finner Lukas Podolski i Montpelliers straffområdet. Tysken placerar snyggt in 1-1 målet i minut 16. Likaläge således i matchen.
Två minuter senare viker Gervinho in i straffområdet men tappar boll men med flyt letar sig bollen ändå fram till 19-åringen Jenkinson som får till ett superinspel som Gervinho kan göra mål på.
2-1 Arsenal och vilken skön comeback! Det blir inga flera mål i en fartfylld första halvlek.
Andra halvlek nu. Abou Diaby hamnar i strålkastarljuset även i halvlek två. Men inte av någon bra anledning. Diaby slarvar nämligen i eget straffområde varpå kvicktänkte Cabella snor boll men skjuter högt över.
Montpellier fortsätter äga. Nästa heta och den allra bästa kvitteringschansen  får Cabella. Då han snyggt driver upp boll mot ett allt för backandes Arsenal-försvar och lobbar bollen i ribban. Vilket skott!
Hemmalaget pressar Arsenal och det riktigt mycket. Men i anfallet efter ribbträffen bakåt, så älgar Diaby förbi två, tre motståndare och hittar fram Cazorla som skjuter direkt, hårt men tyvärr rakt på keepern.
Hemmalaget fortsatte hota Arsenal med hög press, en press bortalaget inte kunda hantera alls.
Med mycket bolltapp och felpassningar som följd. En inte helt lyckad (förutom assisten då) Giroud fick lämna planen i 75:e min och in kom Aaron Ramsey i stället. Arsenal gick över och spelade 4-5-1 sista 15 min för att försöka hålla undan.
I 80:e min fick hemmalaget verkligen sitt kvitteringsläge. Camara slog in bollen i boxen, dribblern Belhanda fintade upp Merta på läktaren men sköt sen bollen rakt på Arsenalkeepern Vito Mannone.
Där skulle det ha varit 2-2 helt klart. Sista minuterna fick Walcott och Coquelin också lite speltid.
Efter 93 min blåser domaren av. Arsenal vinner med rätt mycket flyt och får en perfekt start på CL-säsongen. Plus: Vilken comeback! Snygga mål från först Poldi och sen Gervinho. Minus: Hallå grabbar, fotboll spelas i två halvlekar. Det räcker ju inte att bara spela bra i en halvlek