Bjudningar och målrikt derby som Arsenal vann!

Arsenal åkte den korta resan för bortaderby mot bittra grannarna Tottenham! Vid kryss eller tre poäng skulle det firas ST Totringshams Day! Första halvleken. Coach Mikel Arteta satsade på exakt samma elva som ju krossade Chelsea senast! Jag följde matchen på Forza-appen glimtvis då mamma och jag fikade på Cafe Linné denna söndagseftermiddag. Saka slog hörnan och Spurs skallade in bollen i eget nät! 0-1 Arsenal. Det skulle komma mera. Et fin och fartfylld kontring och Saka snurrar upp sin motståndare och placerar läckert in 2-0! Sedan slog Saka hörnan som Havertz nådde högst på och Arsenal hade dragit ifrån till en soklar 0-3-ledning efter första halvlek. Knappast rättvist men sådan kan fotbollen vara! Andra halvlek bjöd på spänning deluxe och en stor bjudning. Raya var otroligt slarvig när han sköt bollen rätt på Romeo då Saliba spelade hem till sin målvakt. Reducerat 1-3! Så onödigt. I slutminuterna orsakade Rice en straff till Tottenham efter en Var-koll! Son steg fram och smällde in bollen utan chans för Raya. Det blev nervösa stopptidsminuter men Arsenal vann med uddamålet och tog en så skön DERBY-seger mot Tottenham! 3 nya poäng för mina grabbar och drömmen om ett Premier League-guld lever fortfarande!