Arsenal-Bayern Munchen 2-2!

Då var det dags för den första kvartsfinalen i Champions League mellan Arsenal och Bayern Munchen under tisdagskvällen. Jag följde matchen på min Forza-app! Saka fixade 1-0 riktigt snyggt efter bara 12 minuters spel. Tyskarna fick in en snabb kvittering via Gnabry och dom tog även ledningen genom Kane då han satte en straff så 1-2-läge efter första halvleken. Coach Mikel Arteta gjorde ett byte in kom Zincheko och ut gick Kiwior. Arsenal tryckte och gjorde även offensiva byten som Jesus och Trossard! Och kvitteringen skulle komma. 2-2 och ett välplacerat skott från belgaren Trossard! UNDERBART. Saka ville ha en straff på stopptid i en närkamp med Neuer men domaren friade! Det känns som en öppen retur på Allianz Arena nästa vecka. Härnäst väntar Aston Villa till helgen och mina grabbar har chans till revansch!