Arsenal vidare i CL efter straffar mot Porto, David Raya räddade två!

Tisdagskväll och avgörande Champions League-match hemma mot Porto för Arsenal inför storpublik på Emirates Stadium. Det blev en otroligt spännnade och maratonmatch deluxe. Ödegård slog en glimrade passning och Trossard avslutade läckert och 1-0 i slutminuterna efter första halvleken. Otroligt viktigt mål för Arsenal och 1-1-läge totalt! Andra halvlek nu. Fortsatt tajt och spännnade! Arsenal tryckte på för att avgöra men inga mera mål gjordes så förlängning väntade. Efter 120 minuter var det fortsatt likaläge så straffar skulle avgöra allt. Arsenals straffskyttar var Ödegård, Havertz, Saka och Rice. Alla spelarna riktigt säkra och satte alla fyra! Grymt bra gjort. Sedan klev David Raya fram och räddade två av fyra Porto-straffar! En otrolig prestation av den spanske målvakten. Mitt favoritlag är vidare i CL och det känns toppen och jag följde matchen på Forza! På fredag sker lottningen.