Arsenal hade lekstuga mot Sheffield United!

Under måndagskvällen tog ett av ligans sämre lag Sheffield United emot topplaget Arsenal på hemmaplan. Det blev verkligen inte spännnade men mål i massor fick vi se. Ödegård, självmål, Martinelli, Havertz och Rice gav gästerna 5-0 efter blott 39 minuter och dom skapade chanser i nästan varje anfall kändes det som! Publiken började redan gå hem. I andra halvleken fortsatte det att bara var Arsenal mot ett Sheffield som helt givit upp. 6-0 fixade White med ett snyggt skott och Mikels grabbar gjorde verkligen som dom ville! Saka glänste med en assist och en häftigt ribbträff och han var otroligt svårfångad. Sex mål framåt, tre viktiga poäng och en riktigt bra dag på jobbet för ett Arsenal som fortsätter haka på toppduon Liverpool och Manchester City. Övriga plus: att både Partey och Jesus är tillbaka i truppen och fick speltid! Minus Martinellis skada! Arsenal spelar verkligen en sevärd fotboll just nu och formen visar spikrakt uppåt. UNDERBART!