Arsenal-Newcastle 4-1!

Sen match men en otrolig stämning på Emirates Stadium när Arsenal tog sig an Newcastle på lördagskvällen! Gabriel Jesus var tillbaka i laget men inledde på bänken. Coach Mikel Arteta gjorde en förädning i elvan då Jorginho kom in istället för Trossard. Gästerna startade med 24-årige målskytten Alexander Isak längst fram och gamle fd Liverpool-målvakten Karius gjorde sin första start på länge! Arsenal dominerade första halvleken och det gav utdelning! Gabriel fixade 1-0 med skallen efter 18 minuters spel, men reprisen visade att en olycklig Newcastle-spelare var sist på bollen. Jorginho slog crossen, Martinelli sprang rätt, tog ner bollen snyggt och spelade in en perfekt snett-inått-passning och Havertz placerade in 2-0 från nära håll. Fantastiskt lagmål där! Så 2-0 var halvtidssiffrorna. I andra halvleken fortsatte hemmalaget glänsa. Saka gjorde 3-0 med ett solomål och 4-0 kom efter en hörna som Kiwior styrde in! Newcastle fick in ett tröstmål genom Joe Willock som spelat i Arsenal. Men han firade sparsamt eller inte alls faktiskt så respekt till honom! Revansch, 3 väldigt viktiga poäng, 4 vackra mål så jag är nöjd med mina killars prestation över 90 minuter plus stopptid! Jag följde matchen på min Forza-app. Arsenal fortsätter därmed haka på toppduon Liverpool och Manchester City så drömmen om ett guld och/medaljplatser i ligan finns fortfarande kvar!