Arsenal-Liverpool 3-1!

Toppmatch på Emirates Stadium mellan trean Arsenal och serieledande Liverpool. Första halvlek. Hemmalaget fick en grymt bra start när Ödegård slog passningen på ett tillslag, Havertz löpte rätt, sprang sig fri och avslutade men då gjorde Becker en stark räddning returen tog Saka hand om och sköt in i mål. 1-0 till Arsenal efter bara 14 minuters spel! Slutsekunderna av första halvleken och Arsenals bjöd på ett otroligt dråpligt självmål och sist på bollen var Gabriel. 1-1 och likaläge efter första halvlek. Andra halvlek nu! Detta var dom märkliga målens match! Becker misstajmar helt sin utrusning och tillsammans med Van Dijk så bjuder duon på ett mål när Martinelli bara sätter fram foten och rullar in bollen i öppen kasse! 2-1 i 67:e minuten! Sen på stopptid sprintar inhopparen Trossard förbi två motståndare och tunnlar sedan Becker fram till 3-1 och tre poäng är klara. Efter 14 raka utan förlust tog den sviten slut för Klopp och hans grabbar! Dom får ta nya tag i nästa match. UNDERBAR seger för Arsenal som därmed hakar på toppduon Liverpool och City och kliver upp på en andraplats bara två pinnar bakom Poolarna!