Liverpool-Arsenal 1-1!

Fullt ös i Premier League även julhelgen! Toppmatch igår från Anfield Road mellan tvåan Liverpool och serieledarna från London Arsenal. Gästerna fick en grymt bra start när Gabriel snyggade nickade in 1-0-målet och assisten fixade Ödegård, matchminut 3! Båda lagen spelade en sevärd och anfallsinriktad fotboll och skapade rätt många chanser. Trent slog crossen, Salah snurrade upp Zinchenko och smällde in kvitteringen 1-1 med ett klassmål. Ödegårds hands blev en snackis och den var ganska tydlig men bortalaget hade flyt där som inte åkte på en straff i baken och Poolarna hade i sin tur en väldig oflyt! Likaläge efter första halvleken! Det var fortsatt jämnt spel men lite mera Liverpool i andra halvleken. Hemmalaget hade dessutom både en stolp och en ribbträff! Arsenal stod dock emot och fick med sig en otroligt viktig poäng i en svår bortafajt då matchen slutade 1-1! Man of the match: William Saliba! Han var kungligt bra. Arsenals stjärnor får därmed fira jul som etta i tabellen men det är supertajt där uppe med bara några poäng som skiljer mellan lagen! Nästa match för Arsenal spelas 28/12 då West Ham kommer på besök till Emirates Stadium.