Arsenals vinnande form bara fortsätter!

Arsenal tog ju en förkrossande seger mot Racing med 6-0 i Champions League och på lördagen väntade en ny hemmamatch denna gång mot Wolverhampton. Första halvlek. Hemmalaget rivstartade och Saka placerade läckert 1-0-målet, målet kom efter ett häftigt anfall signerat Saka-Jesus-Tomiyasu! Sedan ökade Ödegård på till 2-0! Väggspel mellan Jesus/Zichenko och en härlig träff i bortre hörnet av Arsenals lagkapten nr 8. Fotbollsgodis! Två mål på 13 minuter och Arsenal hade verkligen satt sig själva i en riktigt bra position att vinna matchen! Martinelli var ytterst nära men han träffade stolpen. I andra halvlek fortsatte Arsenal ha koll på matchen och skapa sina chanser. Men det blev ändå otroligt nervösa slutminuter när Wolverhampton fick in en redcucering! Det baklängesmålet fick Zinchenko ta på sig då han slarvrade med bollen och tappade den i helt fel läge. Ödegård spelade fram en suverän passning till Nketiah som tajmade sin löpning perfekt, men avslutet satt stolpe ut! Så nära. Klockan hann ticka ner på 99 innan domaren blåste av och hemmalaget vann med 2-1 = UNDERBART! Arsenal skulle givetvis gjort flera mål än två sett till sina alla heta chanser men samtdigt får man ge cred till gästerna som gjorde det bra och deras målvakt räddade flera skott! Mikel Artetas grabbar toppar därmed alltjämnt tabellen men både Liverpool och Manchester City spelar idag och kan haka på där uppe. Ny matchen redan på tisdag då nykomligarna Luton väntar på bortaplan!