Arsenal tillbaka på vinnarspåret!

På söndagen tog sig Arsenal an luriga Brighton på hemmaplan! Ett lag som Mikel Arteta och han spelare haft svårt mot dom senaste säsongerna. Första halvleken slutade 0-0 trots mycket Arsenaldominans. Brighton stod emot riktigt bra! I andra halvleken fick hemmalaget sin utdelning. Sakas hörna nådde till Jesus på bortre stolpen och brassen nickade snyggt in bollen i öppet mål. Gästerna var ytterst nära en kvittering på slutet så där hade Arsenal lite flyt! Sen kontrade Arsenal Havertz placerade läckert in 2-0 via stolpen, fint framspelad av Nketiah! Viktiga tre poäng och en skön nolla för Raya och Arsenal hakar därmed på där uppe i toppen. I veckan är det matchledigt och sen till helgen dagen före julafton väntar Liverpool på Anfield Road. Jag tror alltid på mitt LAG !