Brentford-Arsenal 0-1!

Då var äntligen Premier League-fotbollen igång igen efter landslagsuppehållet! Arsenal tog sig an luriga Brentford på bortaplan. Första halvleken blev mållös och matchen var jämn! Aaron Ramsdale var tillbaka i kassen och gjorde sina första minuter på länge i ligan! I andra halvlek så fortsatte det lite i samma stil men Arsenal vred upp tempot och tryckte på i slutskedet av matchen. Och i matchminut 89:e hittade Sakas fin cross inhopparen Havertz skalle så var det 1-0 Arsenal! En ledning bortalaget höll hela vägen och tog därmed tre underbara poäng! Dessutom nya serieladare efter omgång 13. Fantastiskt! På onsdag fortsätter Champions League-gruppspelet och Arsenl möter Racing Club hemma på Emirates Stadium! Läge för revansch då-