Arsenal-Burnley 3-1!

Arsenal tog sig an nykomlingarna Burnley på Emirates Stadium på lördagseftermiddagen! Det var en jämn första halvlek där Vicent Kompanys grabbar försvarade sig jättebra. Men i den 46:e minuten vann Saka en luftduell och Trossard nickade in ledningsmålet men brakade samtdigt in i stolpen och behövde läkarvård några minuter! I andra halvlek kom en oväntad kvittering när Tomiyaso förlorade en närkamp och Brownhill styrde in bollen i mål. Men Arsenal vaknar direkt och på Trossards hörna skallar Saliba snyggt in 2-1-målet! Matchens coolaste avslut får Zincehnko när hans saxspark satt i ena krysset fram till 3-1! Och trots ett uselt inhopp av Vieiera som drog på sig ett rött kort efter en klumpig spark så tar hemmalaget tre härliga poäng och hakar på City i toppen. Jag följde matchen på Forza-appen! Nu går mina grabbar på landslagsuppehållet med självförtroendet på topp efter två raka hemmavinster (2-0 mot Sevilla och alltså 3-1 mot Burnley i PL!