Southampton-Arsenal 1-1!

Då var det match igen och denna gång en tuff bortafajt mot ett hemmastarkt Southampton! Arsenal fick en pangstart när Granit Xhaka snyggt satte 1-0 efter blott 10 minuters spel. Mikel Artetas grabbar hade bud på flera mål och skulle dessutom haft en straff men domaren friade den solklara brottningen! I andra halvlek blev spelet mer jämnt och Southampton kom tillbaka. Stuart Armstrong fixade kvitteringen i minut 65! Arsenal pressade på för ett vinstmål men det kom aldrig! Krysset kändes ganska rättvist så jag är ändå nöjd. Fortsatt serieledare en vecka till! Dessutom förlorade Tottenham hemma mot Newcastle med 2-1 så det var väldigt bra! Härnäst väntar PSV Eindhoven på bortaplan i Europa League på torsdag.