Leeds-Arsenal 0-1!

Arsenals stjärnor skulle ta sig an Leeds på bortaplan under söndagen! Det blev en extremt spännande match där otroligt mycket hände. Saka pangade in 1-0 efter en väldigt snygg assist av Ödegaard då Arsenal bröt ett slarvigt Leedsuppspel! Ett resultat som höll sig halvleken ut. I andra halvleken var det mycket Leeds där hemmalaget öste på och skapade många chanser främst genom inhopparen Bamford! Saliba stoppade ett farligt anfall av Leeds i eget straffområde med handen och efter en VAR-koll pekade domaren på straffpunkten. Solklart! Bamford klev fram men sköt bollen precis utanför stolpen och Ramsdale chansade och kastade sig åt rätt håll. Där hade Arsenal flyt! Och det hade dom verkligen under hela halvleken egentligen. På stopptid var det en närkamp mellan Gabriel och Bamford och det hela slutade med ett rött kort och straff för Leeds! Men efter en VAR-koll ändrade domaren på allt och det blev varken någon straff eller utvisning därmeot ett gult kort! Jag tyckte nog det var rätt till slut för Bamford gav Gabriel en tydlig knuff vilket nog räddade Arsenals back där. Arsenal vann, tog 3 poäng och utökade därmed sin serieledning till 4 poäng eftersom Liverpool besegrade Manchester City med 1-0 och Salah målskytt.