Arsenal-Liverpool 3-2!

Höjdarmatch på söndagskvällen Arsenal-Liverpool från Emirates Stadium! 58 sekunder på klockan och bom 1-0 Gabriel Martinelli, väldigt snyggt framspelad av Martin Ödegaard. Kvitteringen kom och det efter slarv i Arsenals försvar och Nunez slog in bollen förbi Ramsdale! På stopptid av den första halvleken efter en fartfylld Arsenal-kontring styrde Saka in 2-1 och assisten stod Martinelli för! Andra halvlek nu. Liverpool kom tillbaka igen och denna gång gjorde Firminio mål när han fick lite väl mycket tid att placera in bollen men gästerna gjorde det bra också. Med kvarten blev kvar Jesus sparkad och domaren dömde straff! Kändes väl lite tveksamt. Domaren hade verkligen inte sin bästa dag på jobbet! Han missade en hands som ju skulle varit en straff för Liverpool också. Fram klev Saka och han pangade säkert in 3-2 och Arsenal vann och tog 3 väldigt sköna poäng!