Arsenal-Tottenham 3-1!

Magisk stämning, fullsatt och DERBYT Arsenal-Tottenham från Emirates Stadium denna lördag! Hemmalaget inledde jättebra och Thomas Partey pangade in 1-0 i krysset, snyggt framspelad av White och fint förarbete dessförinnan av Saka. Arsenal bjöd på kvitteringen då Harry Kane slog in 1-1 på den straff som Gabriel drog på sig! Så likaläge efter 1 halvleken! Andra halvlek nu. Bara några minuter in styrde Gabriel Jesus in 2-1 och det efter ett misstag av landslagsmålvakten Hugo Lloris. Sedan sparkade Emerson ner Martinelli och fick syna det röda kortet! Arsenal ökade på till 3-1 ganska omgående, målskytt Granit Xhaka och snabba fötter och en läcker assist av Martinelli! Rättvis trepoängare, väldigt snygga mål och fortsatt serieledare. UNDERBART!