Seger igen för Arsenal som hakar på i fjärdeplatsfajten!

Under söndagskvällen tog sig Arsenal an Leicester på hemmaplan! Smith Rowe fanns tillbaka på bänken efter att ha varit sjuk i Covid 19. Första halvlek. Arsenal fick en grymt bra start då Thomas skallade in 1-0 på Martinellis hörna, där tappade Leicesters försvarare helt markeringen! Sedan bjöd Thomas även på ett skott i kryssribban, nära! Bortalaget stack upp och hade en riktigt stort chans men då räddade Ramsdale med en fin parad med ena handsken. Barnes var pigg framåt och det gav Arsenals backar jobb! I andra halvlek fortsatte Arsenal spela en sevärd fotboll. I matchminut 59 hittade domaren en straff efter en hands och VAR-koll. Lagkapten Lacazette klev och pangade in 2-0 i krysset, så snyggt! Leicester hade det tufft att skapa heta lägen utan sin skyttekung Vardy. Arsenal höll undan och tog tre härliga poäng, femte raka! UNDERBART. Och nu hakar mitt favoritlag på ordentligt i toppfyrafajten! Om några dagar väntar Liverpool som har all press på sig så det känns bra.