Idel drömmål när Arsenal vann mot Watford i en svängning match!

Under söndagen möttes Watford-Arsenal i ett Londonderby! Det bjöds på en underhållande match och många fina mål. Hemmalaget hittade nätet efter bara 19 sekunder men domaren blåste av för offside! Martin Ödegaard både byggde upp och avslutade vackert, 1-0 Arsenal efter 5 minuter. Snygg klackframspelning av Alexandre Lacazette också! Kvitteringen kom bara minuter senare på en häftig bicicleta från Hernandez! Och med halvtimmen spelad fixade Saka 2-1 med ett mästerligt skott efter en fartfylld kontring från Arsenal vilket blev halvtidssiffrorna. Andra halvlek var också spännande. Coach Mikel Arteta hjälpte till vid ett inkast och kastade bollen till en Arsenal-spelare och bortalaget kunde därmed snabbt gå till anfall, Lacazette stod åter igen för en assist och Martinelli curlade in 3-1, ett fantastiskt mål! 3-1. Watford gav inte upp och fortsatte trycka på. Och dom fick en reducering sent genom Sissoko! Svagt försvarsspel av Arsenal där tyvärr. 6 nerviga stopptidsminuter men Arsenal höll undan och tog tre grymt sköna poäng! Därmed gick mitt favoritlag nr 1 upp på en tillfällig fjärdeplats UNDERBART! Tack för en sevärd och bra match båda lagen. Jag är så glad! Nu väntar en träningsvecka för Arsenals lirare och sen är det ny match till helgen, Leicester hemma.