Kul handbollsmatch i Ösmo!

Idag hade vi äntligen parahandsbollsmatch igen. Bortamatch i Ösmo väntade! Vi samlades kl 10 och åkte sedan minibussen till strax före Nynäshamn en resa på 1 timme och 28 minuter. Väl framme hade vi god tid på oss innan våran match. Så vi satt på läktaren och åt matsäck och kollade på en ungdomsmatch! Efter ca en halvtimme kom Roslagens Sols spelare och vi kunde gå till omklädningsrummen och byta om. Alex, Sara och jag utgjorde Uppsalas lag och sedan fick vi hjälp av Roslagens spelare för att få ihop till lag och vi spelar tillsammans på matcherna denna säsong. Det var en tajt första halvlek och vi hade flera fina passningar inom laget, skott och sen snabbt hem för att försvara! Ösmo hade en del ganska snabba spelare som sköt hårt men också välplacerat. Alexandra var grym i kassen och bjöd på flera härliga räddningar. Knappt underläge i halvtid. Vi fortsatte kämpa i andra halvlek och kom närmare våra motståndare! Lasse bjöd på tre coola fullträffar, Anton gjorde också mål och sen hade vi flera försök som vara nära! Jag sköt mycket men målvakten var så duktig och sen var det oflyt med vissa skott som var så nära att gå in! Sara hade en ribbträff också. I slutminuterna fick jag äntligen in ett mål och det var en väldigt skön känsla när bollen gick in i krysset! Tyvärr var det lite för sent och vi föll med 8-6. Prestationsonsmässigt gör vi en nice insats och med lite mer tur hade vi mycket väl fått poäng! Men det finns ändå positiva saker att ta med från matchen. Kul att jag fick vara lagkapten! Bara att tagga om inför nästa helgs hemmamatch.