Snygga mål i Arsenals 3-1-vinst mot West Bromwich!

Då var det dags för Premier League-fotboll igen och Arsenal tog sig an West Bromwich på hemmaplan. Jag har sett höjdpunkterna från matchen så det blir ett ganska kortfattat målsvep kära läsare så håll till godo! Coach Mikel Arteta gav dessa elva chansen:Leno, Chambers, Hodling, Gabriel, Ceballos, Saka, Smith Rowe, Elneney, Willian, Pepe och Martinelli. Första halvlek. Arsenal bjöd på två otroligt vackra mål. Först fixade Smith Rowe 1-0 efter ett snyggt avslut och ett fint inspel från Saka i den 29:e minuten. Sen gjorde Pepe 2-0 med en läcker vänsterträff i krysset efter 35 minuter! Stabil 2-0-ledning efter första halvlek. Andra halvlek. WBA hittade en reducering och det efter ett väldigt svagt försvarsspel från Arsenals backar som lät Periera springa igenom och placera in ett skott förbi Leno! Riktigt bra gjort av honom, sämre av Arsenal såklart! Det blev lite nerv nu när West Bromwich hade viss press men hemmalaget redde ut det som tur var. 3-1 gjorde Willian med en magnifik frispark i den 90:e minuten och Arsenal tog därmed tre grymt sköna och viktiga poäng. UNDERBART! Härnäst väntar Chelsea på Stamforde Bridge och nya poäng på spel i ett laddat Londonderby på onsdag med sen avsparkstid kl 21:15.