Arsenal tog hem derbysegern mot Crystal Palace på stopptid!

Näst sista omgången av Premier League-säsongen spelades i veckan. Av resultat som stack ut var det Fulhams poäng mot Manchester United i 1-1-matchen, Cavanis drömmål från halva planen och att Brighton vände 0-2 till vinst med 3-2 mot mästarna Manchester City som fick en spelare utvisad efter 10 minuter! Crystal Palace tog sig an Arsenal inför publik på Selhurst Park i London på onsdagskvällen. Det skulle bli en sevärd och spännande match med dramatik! Första halvlek. Bägge lagen spelade en glimtvis kul fotboll med fart och finess emellanåt sen är Benteke alltid ett hot i luftrummet. Leno fick göra några vassa räddningar inedningsvis. Sen när klockan tickat upp på 36 slog Pepe till med vackert mål efter ett elegant anfall av Arsenal signerat Saka och Tierney! Andra halvleken. Hemmalaget fick in en kvittering då ett givmilt Arsenal-försvar lämnat Benteke ohotad och belgaren kunde med kraft fixa 1-1 med skallen i minut 62. Arsenal kämpade och ville verkligen vinna matchen. Och på stopptid slog Ödegaard en snygg cross, Martinelli tog ner bollen fint och med sin andra toutch petade han in 2-1-målet i 91:e minuten! UNDERBART. Sedan i den 95:e minuten bjöd Pepe på ett solomål då han kom förbi tre motståndare med en härlig kombo av både fart/teknik och placerade sedan in bollen perfekt fram till 3-1! Arsenal tar tre grymt sköna poäng, Pepe visar sin klass och Martinelli gör ett extremt bra inhopp! På söndag avslutas ligan och Arsenal möter duktiga Brighton på hemmaplan! Förhoppningsvis blir det ännu en vinst men framförallt hoppas jag grabbarna visar en spelglädje och gör snygga mål inför fansen på Emirates Stadium. Coach Mikel Arteta har fått ihop sitt lag och spelarna presterar på planen och att detta kan bli ett toppklubb på sikt råder det ingen tvekan om tycker jag! Några nyförvärv som spetsar till laget i sommar så kan det bli en toppen-säsong till hösten att se framemot. ARSENAL FOREVER!