En otroligt skön trepoängare för Arsenal mot Newcastle!

Ett lite stukat Arsenal skulla ta sig an Newcastle på bortaplan denna söndag. Succélånet Joe Willock fick inte spela mot den klubben han tillhör, givetvis ett stort avbräck för hemmalaget! Första halvlek. Gästerna fick en grymt bra start då Elneny hittade nätet med ett fint distansskott efter ett läckert förarbete av backduon Luiz och Bellerin. En ledning Arsenal tog med sig in till halvtidsvilan. Andra halvleken var jämn. Tyvärr klev Luiz av med en skada och Chambers hoppade in. Xhaka var farligt nära ett rött kort men klarade sig! Han ska verkligen inte spela högerback! I den 66:e minuten byggde Ödegaard och Martinelli snyggt upp för Aubameyangs 2-0, ett konstmål av kaptenen! Fabian Schar fick rött kort då han kom in med dobbarna före mot Martinelli i slutminuterna men Arsenals brasse verkade okej efter smällen som tur var. Arsenal gör en riktigt bra laginsats och vinner matchen stabilt med 2-0. Mat Ryan håller sin första nolla i Arsenals färger och det var dessutom en viktig seger. Gabriel Martinelli blev vald till man of the match! Förhoppningsvis ger denna seger välbehövligt med självförtroende inför torsdagens Europa League-semifinal mot Villareal! Jag både hoppas och tror att Arsenal kan ta sig vidare! Skickar all kärlek och kraft till spelarna.