Härlig storseger för Arsenal borta mot Sheffield United.

Arsenal mötte Sheffield United på bortaplan under söndagskvällen. Coach Mikel Arteta gav både Martinelli och Ceballos chansen i startelvan då laget har många skador i truppen sedan tog Lacazette hand om lagkaptensbindeln då Aubameyang var sjuk och inte med i truppen. Första halvlek. Sheffield United skapade en het chans efter 9 minuter men skottet gick precis utanför. Arsenal bjöd på ett fantatiskt anfall med Saka, Laca, Ceballos klack-assist och Lacazettes 1-0-avslutning satt perfekt i mål! Då visade klockan på 33 minuter. UNDERBART! Det blev också halvtidssiffrorna. Andra halvlek. Hemmalaget kämpade på men Arsenals skills skulle avgöra i slutminuterna. Sheffield slog en felpassning och Arsenal bröt högt och efter bra förarbete av Pepe kunde Martinelli hugga på en retur och fixa 2-0 i öppen kasse! Sen kom 3-0 i 85:e minuten då Partey hittade Lacazette med en genomskärare i toppklass och fransmannens skott på one toutch var riktigt vasst. Lacazettes 50:e mål i Arsenals färger! Det är riktigt imponerande siffror av Lacazette. Arsenal vann, höll nollan och tog tre viktiga poäng så det var väldigt kul. Härnäst väntar Slavia Prag i Europa League på torsdag! Då hoppas vi på seger och avancemang!