Arsenal tappade segern på stopptid mot Slavia Prag.

Europa League är Arsenals chans att rädda säsongen. Och igår kväll tog sig Mikel Artetas lagbygge emot Slavia Prag på hemmaplan. En vinst skulle vara välkommet och ett bra resultat inför returen nästa vecka! Trion Saka, Smith Rowe och Xhaka var tillbaka i Arsenals elva och det var såklart positiva nyheter. Arsenal skapade många chanser men hade svårt att förvalta dom till mål. 0-0 således efter första halvleken. Trenden fortsatte tyvärr i andra halvlek också! Lacazette borde verkligen hittat nätet i hans friläge från halva planen men fransmannen prickade ribban istället. Men till slut i matchminut 86 gjorde Pepe 1-0 efter en snygg lobb över keepern, fint framspelad av inhopparen Aubameyang! Det skulle givetvis blivit segermålet men Arsenal tappade allt på stopptid då Slavia Prag fick en hörna som dom utnyttjade och snodde med sig en otroligt oförtjänt poäng, kvittering och ett värdefullt bortamål. Väldigt dåligt av Arsenal som ska fixa att hålla undan, nu får dom snacka ihop sig, se framåt och träna stenhårt fokuserat på försvars och anfallspel! Härnäst väntar Sheffield United på söndag innan returen mot Slavia Prag tar vid några dagar senare. Dags att tagga upp och börja prestera grabbar, jag vet att ni kan det!Tror på er.