Arsenal vidare i Europa League.

Igår spelades returmatcherna i Europa League-fotbollen. Arsenal tog sig an Slavia Prag på bortaplan och första matchen i London hade slutat 1-1 så det kändes att det kanske skulle kunna bli en jämn match även denna gång. Arsenal spelade grymt bra och Pepe fixade 1-0 med finess sen ökade Lacazette på till 2-0 på straff och innan halvleken var över hade Saka gjort 3-0 efter ett läckert skott! Slavia Prag hann inte med alls när Arsenals stjärnor skruvade upp tempot och spelade ut. Till andra halvleken gjorde hemmalaget fyra byten för att försöka komma in i matchen! Arsenal spelade smart, lågt tajt defensivt och var ständigt farliga i omställningsspelet. Lacazette blev dessutom tvåmålsskytt då han sköt in 4-0 med en nice mottagning och rappt skott. Det blev en imponerande storseger för Arsenal som gick vidare till semifinal med förkrossande 5-1 mot Slavia Prag. UNDERBART och det kändes väldigt rättvist också då Arsenal varit det bättre laget sett över två matcher. Nu väntar Villareal i semifinal, tufft såklart men Arsenal har bra chanser att gå vidare tycker jag! Till helgen väntar Fulham i ett spännade Londonderby och nya poäng på spel.