Manchester City fortsätter storma mot ligaguldet!

Just nu är Manchester City Premier Leagues hetaste lag och Pep Guardiolas grabbar bjuder dessutom på en sevärd och kul fotboll. I gårdagens toppmatch mellan Arsenal och Manchester City fortsatte de ljusblås segertåg. Efter bara två minuter så skojade Mahrez bort Tierney och slog ett fint inlägg som Sterling lite väl lätt kunde nicka in i mål trots att Arsenal hade tre backar (Holding,Mari och Bellerin) brevid sig som alla missade att markera engelsmannen, riktigt dåligt där. Arsenal kom väl in i matchen efter hand men Manchester City var väldigt överlägsna i första halvleken och kunde lett med 3-0 efter fem minuter liksom. Leno bjöd på flera grymma räddningar men totalt sett efter 90 minuter plus stopptid så vann serieledarna rättvist fast "bara" med uddamålet. Arsenal gör en ok insats trots allt. Nu får Arsenal skaka av sig detta, lära sig av misstagen och gå all in för att vinna på torsdag mot Benfica istället!