Leicester-Arsenal 1-3.

Söndagens tidiga match var den mellan Leicester-Arsenal på King Power Stadium. Coach Mikel Arteta gav Lacazette en chans i startelvan tillsammans med den offensiva trion Willian, Smith Rowe och Pepe. På bänken fanns stjärnglans i form av Saka, Aubameyang och Ödegaard. Första halvlek. Efter blott sex minuter slog Leicester till med ett snyggt ledningsmål. Målskytt var belgaren Tielemans! Men i slutskedet av halvleken kom Arsenal tillbaka rejält. Kvitteringen prickade Luiz in med skallen på Willians fina frispark sen gjorde Lacazette 2-1 på en behärskad straffspark efter en VAR-koll. Andra halvlek. Arsenal inledde piggast och Pepe rullade in 3-1 i öppen kasse efter ännu en assistpoäng av Willian. Riktigt kul! Leicester försökte nog men orkade inte resa sig så Arsenal tog hem tre härliga poäng. UNDERBART. Nu väntar en veckas träning för mina grabbar för sen möter Arsenal Burnley på bortaplan til helgen!