Aubameyangs hat trick gav Arsenal en efterlängtad seger!

Arsenal tog sig an pigga nykomlingarna Leeds United på hemmaplan under söndagskvällen. Lagkapten Pierre-Emerick Aubameyang var tillbaka i startelvan för Arsenal liksom målvakten Bernd Leno och mittbacken David Luiz! Arsenal fick en drömöppning då Aubameyang snyggt slog in 1-0-målet efter några snabba finter och ett rappt skott som ställde Leeds-målvakten. Sen ökade Arsenals nr 14 på till 2-0 efter en säker straff som Saka fixade då han blev neddragen av Leedsmålvakt som hade en blytung halvlek. Innan första halvleken var över ökade Bellerin på till 3-0 efter en magisk tunnel-passning från Ceballos och Arsenal gick in till vilan med en stor ledning att luta sig mot. Andra halvlek nu. Arsenal visade direkt prov på sina offensiva skills när Smith Rowe snodde bollen av en Leeds-spelare och hittade fram med ett inspel som Aubameyang läckert nickade in fram till 4-0! UNDERBART. Leeds gjorde en glimtvis stark slutforcering och fick in ett mål på hörna och ett andra mål efter läckert spel och avslut av Helder Costa. Men Arsenal vann den målglada matchen med 4-2 och gick därmed åtminstonde tillfäligt om Leeds i tabellen. Idel snygga mål, en bra Arsenalinsats, en hat trick-hero i form av Aubameyang och han fick dessutom ta med sig matchbollen hem för att ge den till sina barn plus en ny uppvisning av Saka blir min summering av matchen!