Tajt seger för Arsenal mot Sheffield United!

Som vanligt var det full omgång i Premier League-fotbollen denna helg.

På söndagen tog sig Arsenal an luriga Sheffield United som inlett säsongen tungt med tre förluster och noll gjorda mål framåt!

Första halvleken var ganska seg men Sheffield United försvarade sig väl och Arsenal hade svårt att skapa heta chanser. Aubameyang åkte på en tuff tackling som borde gett rött kort för motståndaren men domaren nöjde sig med ett gult.

Och i inledningen av matchen hade David Luiz tur som slapp gult kort efter en tydlig tröjdragning på en Sheffield United-spelare!

0-0 efter första halvlek.

I andra halvlek visade Arsenal sin klass.

1-0-målet kom i minut 61. Saka nickade in bollen efter en härlig cross-passning av Bellerin och en fin upprullning från hemmalaget!

2-0 fixade inhopparen Pepe med ett välplacerat skott stolpe in, snygg framspelad av Bellerin! Två mål på tre minuter och Arsenal hade därmed skaffat sig ett guldläge att vinna.

Men det blev nervigt under slutminuterna när Sheffield United fick in en reducering. Målet fixade Mcgoldrick läckert då han skruvade bollen förbi Leno i kassen!

Arsenal höll dock undan och vann så det var väldigt skönt!

I och med dom tre poängen tog sig Arsenal upp på fjärdeplats i tabellen med nio poäng på fyra matcher, tre bakom serieledarna Everton.

Söndagens målfester stod Spurs och Aston Villa för! Tottenham krossade Manchester United med 6-1 och Aston Villa slog Liverpool med galna 7-2.

Nu väntar ett landskampsuppehåll och nästa omgång är först den 17/10.