Arsenal vann mot Rapid Vienna i Europa League!

Då var det äntligen dags för Europa League-fotboll igen och Arsenal åkte till Österrike för att möta Rapid Vienna på torsdagskvällen.

Nyförvärvet Thomas Partey fanns med i startelvan och även Elneny, Soares och Kolasinac fick chansen sen var Lacazette lagkapten då Aubameyang fick inleda på bänken.

Första halvlek. Det var en ganska sömning första halvlek som slutade 0-0 och tre spelare fick gula kort i Arsenal och dom var Nketiah, Partey och Lacazette.

Andra halvlek. Leno bjöd verkligen på 1-0-målet då han råkade passa en motståndare så var Rapid Vienna i ledning!

Arsenal fick kämpa och coach Arteta bytte in både Aubameyang och Bellerin för att få mer fart framåt.

Det gav effekt! David Luiz knoppade in 1-1 efter en snygg frispark av Nicolas Pepe och sen fixade Aubameyang 2-1 det fina förarbetet stod Elneny och Bellerin för!

Tre otroligt sköna poäng för Arsenal i Europa League och väldigt viktigt inför fortsättningen.