Arsenal tillbaka på vinnarspåret!

Efter två blytunga matcher i ligan mot Manchester City och Leicester ville Arsenals stjärnor hitta den vinnande vågen då det var dags för omgång två av Europa League gruppspelet under torsdagen.

Coach Arteta gav några unga spelare chansen i startelvan som till exempel Nketiah, Nelson och Willock sen gjorde islänningen Runarsson debut mellan stolparna!

Första halvlek. Dundalk stod upp oväntat länge och det dröjde ända in på slutminuterna innan Arsenal hittade nätet!

Eddie Nketiah styrde enkelt in 1-0 efter en miss av målvakten sen slog Joe Willock till också var det 2-0 bara två minuter senare och Arsenal tog därmed med sig en stabil ledning in till halvtidsvilan.

Andra halvlek. Nicolas Pepe skruvade läckert in 3-0 i ena krysset och Arsenal fick en grymt bra start på den 2 halvleken!

Dundalk kämpade på men skapade knappt en chans på hela matchen så Runarsson fick en ganska lugn debut mellan stolparna.

Arsenal vann, tog tre sköna poäng och befäster sin förstaplats i gruppen med sex poäng på dom två inledande matcherna. UNDERBART!

Härnäst väntar Manchester United på Old Trafford, en tuff match såklart men det finns alltid poängchans i fotboll.