Bildresultat för Emil Forsberg Sverige fotbolls-VM 2018
Succén fortsätter!

Sverige fortsätter överraska i fotbolls-VM!

I måndags tog sig Janne Anderssons grabbar an Schweiz i åttondelsfinalen.

Det blev en tajt match som Sverige vann med 1-0! Emil Forsberg fixade målet i 66 minuten. Han hade lite tur där eftersom hans skott styrdes i mål av ett motståndarben.

Schweiz skapade en hel del framåt sista tjugo plus stopptid men Sverige höll med flyt och skicklighet undan och slog ut ännu en favorit i detta mästerskap.

Robin Olsen var en av hjältarna och bjöd på flera grymma räddningar. Några andra spelare som glänste var Andreas Granqvist, Victor Nilsson Lindelöf och Albin Ekdal.

Nu väntar England som slog ut Colombia efter en galet spännande straffrysare i sin åttondelsfinal.

På lördag kl 16 spelas kvartsfinalen mellan Sverige-England och jag har en bra känsla inför matchen!

Sverige kan mycket väl slå ut England men då måste dom punktmarkera hela VM:s skyttekung Harry Kane (6 mål).

Jag kommer så klart sitta som klistrad framför tv:n på lördag och följa matchen minut för minut.