En vinnande dag i Falun!

 Bildresultat för storvreta ibk-örnarna

Då var det dags för näst sista omgången i Gävledalaserien för oss spelare i Storvreta IBK-örnarna.

Vi tog bussen till Falun och Lugnet. Efter en smidig tripp på dryga två timmar var vi så äntligen framme!

Lag Röd skulle spela sina matcher först så vi lirare i lag Svart bänkade sig på läktaren för att heja fram våra lagkamrater.

Och det gav effekt på planen. Första matchen vann Örnarna med stabila 7-1 mot Hedemora. Den tidigare målvakten Nicklas Bergström visade att han är minst lika bra som utespelare när han prickade in fem mål på egen hand! Dom andra målen gjorde Josefin och Martin.

Nice match, många mål och bra spel av bägge lagen får sammanfatta Örnarnas avslutande match mot Gävle.

 Calle var förresten tillbaka som tränare (åtminstone för en dag) och han bildade en succéfylld tränarduo tillsammans med Jonte!

Så var det äntligen dags för lag Svart att kliva in i handlingarna. Första matchen ut var mot Borlänge i rött!

Trots att inte spelet klickade fullt ut så vann vi ganska komfortabelt med 6-2 till slut. Målen fixade Jesper (3), Isak, Said och Martin.

Alla femmorna gjorde jobbet och hjälpte varandra på planen! Jag var riktigt nöjd med min assist till Jespers första mål som liksom satte lite tonen för matchen.

Martins mål var riktigt snyggt när han slog in bollen på ett tillslag, snyggt framspelad av Jesper!

Efter den sköna vinsten var det match direkt och vi avslutade denna lördag med att möta Gävle.

Vi sparade vår bästa insats till sist! Mot Gävle fick vi spelet att lossna både offensivt men även defensivt till viss del. Kapten Jesper tog på sig matchvinnare-rollen med tre snygga mål men även Jimmy var stekhet med tre mål, Erik och Marcus hamnade också i målprotokollet!

Min öppnade passning från egen planhalva öppnade upp för ett av Jespers mål, det var riktigt coolt att lyckas med den assisten.
 
Är så stolt över det här laget. Nu har vi vunnit sex raka vinster i serien och kommer vinna division två överlägset! Nu är vi bara två matcher från att bli obesegrade mästare och det ska vi fixa❤️! Både lag svart och lag röd har gjort ett grymt bra jobb. Träning ger färdighet💪💪💪! Hårt slit lönar sig alltid. Tränarna har såklart också en stor del av framgångarna.

Nu är guldet fixat men vi tänker inte så. Nu ska vi ge järnet och vinna våra två sista matcher när serien avslutas i Borlänge första helgen i mars.

Två raka segrar, många mål framåt och LAG-glädje får bli mina slutord från en riktigt lyckad innebandydag i Falun!

 Bildresultat för storvreta ibk-örnarna







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!