Göranssons Cup 2018!

 Bildresultat för göranssons cup 2018
Då var det äntligen dags för vinterns stora fotbollscup Göranssons Cup i Sandviken!

Jag hade fått inbjudan av Åke att hänga med Roslagen Sol för att spela den cupen och självklart tackade man ja.

Det var ett gäng taggade spelare som åkte med minibussen upp till Sandviken! Vi hade med oss ett sjumannalag och vi skulle delta i Special Olympics-klassen och få möta Bollnäs och Sätra.

Många olika lag, liv och rörelse och härliga fotbollsmatcher och spelare i alla åldrar var det på Göranssons arena denna helg. Från dom minsta till ungdomsklass!

Vi mötte Bollnäs i lördagens första match. Och vi fick verkligen en flygande start! Spelet satt väl inte till hundra procent men vi vann ändå övertygande med 5-0. Målen fixade Kristian (4) och Emra!

Jag bidrog med mycket spring och två assist så var det kul!

Efter lite vila var det dags för match två. Vi skulle ta oss an IF Pluss! Det blev en jämn tillställning där vi hamnade i underläge men reste oss och grejade poäng! Kristian slog till med ett drömmål fram till 1-1 vilket också blev slutresultatet!

Innan match nummer tre hann vi pusta ut och käka lite lättare lunch. Sedan var det dags att möta Sätra i gröna tröjor!

Sätra var riktigt duktiga och sylvassa i sina kontringar och det blev avgörande. Vi kämpade väl och Emra glänste med dubbla fullträffar!

Nu betydde inte den förlusten så mycket för vi hade ändå tagit oss hela vägen till finalen fick vi veta efter matchen.

Efter ännu mer väntan och nice underhållning med magiska fotbollstricks från Emil var det så dags att blåsa igång finalen mellan Roslagen Sol-Sätra!

Vi gjorde lite rockader i laget så Danne lämnade målet och kom in i mittens rike och backen Oscar ställde upp som målvakt och kanterna tog Emra och Danne hand om. På backsidan var det Bobo och Kristian som styrde!

På bänken fanns jag och Johan redo för att hoppa in. Sätra visade sig åter igen vara för starka. Men jag är stolt över hur vi ändå stod upp och tog fajten. Vi vann ett silver så väljer jag att se på det hela!

Fyra roliga matcher, två assist och LAG-känsla blir mina minnen från Göranssons Cup 2018.Tack för att jag fick hänga med!

Lina Moberg Åhrs foto.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!