Arsenal har köpt Dortmunds målkung Abuameyang!



Vintern 2018 kommer bli ihågkommen för många heta fotbollsövergångar framförallt från Premier League. Idag blev Dortmunds målkung Abumeyang klar för Arsenal och i samma veva tog Giroud sina väskor och skrev på för ligakonkurrenterna Chelsea!

Sedan tidigare har ju Alexis kritat på för Manchester United. 

Arsenal har haft det lite tungt i ligan denna säsong och det är bortaspelet som varit uselt ärligt talat!

Men säsongen är lång och jag tror fortfarande att mina grabbar kan fixa en toppfyraplats och komma tillbaka till Champions League!

Arsenal har visserligen tappat stjärnor som Giroud, Walcott och Alexis men framtiden ser ändå ljus ut för Arsenal trots allt. 

Härnäst väntar Everton på hemmaplan och det kommer vara ett gäng taggade Arsenal-spelare som springer ut på Emirates Stadium! Spelarna vill såklart visa att dom kan vinna matcher utan sin stora stjärna Alexis och att gårdagens match mot Swansea som var kass rakt igenom bara var en dålig dag på jobbet!Özils magnifika cross och Monreals ledningsmål är det mest minnesvärda från den matchen.Sedan spelade Swansea bra fotboll och vann rättvist så all credd till dom!

Nu är det bara att fokusera på nästa match, träna stenhårt försvarsspel och sedan har ju Arsenal en ligacupfinal på Wembley mot Manchester City att se framemot i slutet av februari,

Det finns fortfarande mycket att spela för!





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!