Poängräddare: HECTOR BELLERIN!

Igår var det derby mellan Arsenal-Chelsea på Emirates Stadium.

Wenger fortsatte med sin backtrio och på mitten var storstjärnan Mesut Özil tillbaka efter skada!

Cech, Holding, Chambers, Mustafi, Özil, Xhaka, Maitland-Niles, Wilshere, Bellerin, Alexis och Lacazette.

Det skulle bli en magisk match. Och det bjöds på fin fotboll, mål i toppklass och en väldig dramatik!

Men vi tar det från början.

Första halvlek: Bägge lagen skapade en uppsjö av heta chanser under första 45.

Chelseas nyförvärv Alvaro Morata brände ett gyllene läge helt fri med målvakten efter Calum Chambers tafatta försvarsspel. Arsenals bästa chans gick till Alexis som prickade bägge stolparna innan Chelseas keeper hann lägga handskarna på bollen.

Sedan fortsatte chanskavalkaden åt båda håll men både Petr Cech och Thibaut Courtois var briljanta i mål och räddade allt! Därför stod det fortfarande 0-0 efter första halvlek!

Andra halvlek.

Nu lossnade det framåt rejält! Jack Wilshere prickade in 1-0 med en högerslägga efter en öppnande passning från Rob Holding. Ett grymt vackert mål från Arsenals nr 10! Sedan var det snubblande när 2-0 när Lacazette skjuter hårt men Courtois gör en fantastiskt räddning.

Blott fem minuter senare gick Hazard ned för räkning efter att Bellerin kommit lite fel i försvarsspelet och fällt belgaren med en misstajmad spark.

Hazard föll enkelt men det var ändå kontakt mellan spelarna. Domaren pekade på straffpunkten och Hazard klev själv fram för att ta straffsparken!

Cech kastade sig åt ena hållet och en iskall Hazard slog in bollen mitt i mål i stället. 1-1 i derbyt!

När klockan tickat på 85 fintar inhopparen Zappacosta upp unge Maitland-Niles ordentligt innan det perfekt inspelet når Marcos Alonso som läckert fixar 2-1 till Chelsea.

Men Arsenal har långt i från gett upp! I matchens slutminut slår Bellerin till och kvitterade till 2-2 med en magisk volley. Ett riktigt vackert fotbollsmål!

Minuten senare är Chelsea ruskigt nära ett segermål men Zappacostas drömträff tar ribba och ut. Alvaro Morato bränner friläge nr två under matchen i sekvensen innan där Cech gör en utmärkt räddning!

Arsenal bjöd på fin spel och snygga mål under 94 pulserande minuter och Chelsea gör även dom en fin match.

Mina minnen från denna otroligt spännande och sevärda match blir nog:  Cechs alla räddningar, Maitland-Niles och Özils glänsande insatser, Wilsheres drömmål och Bellerins härliga kvittering på stopptid!

Man of the match: Cech!