Då var det äntligen dags för Premier League-fotboll igen efter ett två veckors uppehåll på grund av VM-kval i olika delar av världen.

Wengérs grabbar har efter en tuff start på säsongen radat upp trepoängare dom senaste matcherna.

Sju raka matcher utan förlust (om man räknar liga och Europa League-matcher).

Alexis fanns varken med i elvan, bänken eller i truppen. Däremot gjorde Welbeck, Koscielny och Özil comeback!

Arsenal ställde upp så här: Cech, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Bellerin, Kolasinac, Xhaka, Elneny, Iwobi, Welbeck och Lacazette.

På bänken satt starka namn som Özil, Wilshere och Giroud!

Nu följde jag bara matchen via min Forza-app så detta blir bara ett målsvep kära läsare.
Vill ni ha en mer detaljerad rapport så klicka på länken längst ner.

Det började i alla fall bra när Per Mertesacker snyggt nickade in ledningsmålet efter Granit Xhakas perfekt slagna hörna efter 39 minuters spel.

En ledning Arsenal tog med sig in till halvtidsvilan!

Andra halvlek fortsatte domineras av Arsenal. Dom skapade mängder av chanser men missade alla!

Mesut Özil skulle verkligen punkterat matchen men missade sin gyllene chans.

Och då händer det som brukar hända när ett lag dominerar men inte kan stänga matchen! Motståndarna tar chansen och kvitterar.

Watford fick en givmild straff av domaren och så var det hastigt och mindre lustigt 1-1 efter 72 minuter!

Arsenal tappade nu det mesta av spelet och drabbades dessutom av tre tunga skador när trion Welbeck, Lacazette och Koscielny alla fick lämna planen.

Det utnyttjade Watford till max och kunde med all flyt i världen avgöra på stopptid efter ett riktigt drömmål från Tom Clevely!

Fotboll är verkligen inte rättvist alla gånger. Arsenal var värda så mycket mer än detta!

Nu är det bara att tagga om, ta med dom positiva bitarna från matchen, ta lärdom av misstagen och ladda om inför matcherna mot Röda stjärnan på torsdag och Everton nästa helg.

Plus: Per Mertesackers insats och mål, att Arsenal skapar många chanser och spelade fin fotboll glimtvis.

Minus: Försvarsspelet, alla missade chanser och skadeeländet!