Arsenal fortsätter visa fin form!

I torsdagens tidiga Europa League-match mellan Röda Stjärnan vs Arsenal skulle en så ofta bänkad fransman visa den vinnande vägen.

Men vi börjar med startelvan! Cech, Debuchy, Elneny, Holding, Nelson, Coquelin, Willock, Maitland-Neals, Walcott, Giroud och Walcott.

Arsene Wengér låter stjärnor som Alexis, Özil och Bellerin stanna hemma och satsar på en mix med a-lags-spelare och lovande ungdomar i startelvan, kul!

Det skulle bli en chansrik första halvlek som slutade 0-0. Närmast mål var hemmalaget med en nick i ribban!

I andra halvlek var det fortsatt jämnt spel mellan lagen även om Arsenal hade mycket boll.

Trion Wilshere, Walcott och Giroud såg pigga ut och var nog dom spelarna som glänste mest i bortalaget!

Med tio minuter kvar åkte Red Stars på en utvisning. Och det utnyttjade Arsenal till max!

Bara fem minuter senare kombinerade Wilshere och Walcott vackert på mitten, inspelet från Walcott var perfekt och Giroud slog till med ett riktigt drömmål! Han fick bollen lite snett bakom sig  och valde att testa en typ av cykelspark och det lyckades! Bollen satt perfekt i krysset.

Trots fem minuters stopptid kunde Arsenal hålla ut och därmed ta tredje raka segern i Europa League gruppspelet!

Dom flesta i Arsenal gjorde en bra match men en som stack ut lite extra med flera grymma räddningar var Petr Cech!

Nu är det bara att njuta av dom tre poängen och sedan flytta fokus till morgondagens match mot Everton i Premier League.

Då lär ju Koscielny, Alexis, Özil, Bellerin, Monreal och alla andra stjärnor vara tillbaka i laget!